BEZOBRAZLUK VLASNICE APARTMANA U GRČKOJ Srbi šokirani, sve uredno platili, a ona radi ovo - društvene mreže gore, NA ČIJOJ STE VI STRANI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 17:00

"BEZOBRAZLUK VLASNICE APARTMANA U GRČKOJ" Srbi šokirani, sve uredno platili, a ona radi ovo - društvene mreže gore, NA ČIJOJ STE VI STRANI?

Srpske turiste je ove godine u Grčkoj, pored visokih temperatura, dočekala i visoka cena smeštaja, ali tu nije kraj njihovim mukama.

Kako kaže stara izreka - nesreća nikad ne ide sama, a u ovo su se uverili i srpski turisti u Grčkoj ovog leta.

Pored gužvi na granicama, požara, visokih cena smeštaja, srpske turiste je u Grčkoj dočekala šokantna praksa koju upražnjavaju vlasnici apartmana.

Naime, jedan naš par turista odlučio je sa srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnošću da podeli svoje najnovije neprijatno iskustvo, koje su imali sa vlasnicom apartmana u kome odsedaju ovog leta.

- Smeštaj je ok, ali platili smo gazdarici klimu za 13 dana i ograničava nam koliko će klima da radi. - izjavio je šokirani srpski turista.

Ipak, tu nije bio kraj mukama, a pošto su turisti, zbog ogromnih vrućina, prinuđeni da danonoćno drže uključenu klimu, gazdarica je rešila da prevrši svaku meru pristojnosti.

- Gazdarica kaže "kad ste na plaži klima ne moze da radi". Ulazi i gasi nam klimu, platili smo 7 evra dnevno, što znači ceo dan - izjavio dodao je.

Ipak, nakon deljenja svog mišljenja na jednoj društvenoj mreži, pojavili su se i komentari koji navode da bi gazdarica trebalo da ih izbaci "jer su bezobrazni", a u nekima se navodi i da je ostavljanje uključene klime "kao da upališ četiri ringle i odeš na plažu".

Ima i onih koji podržavaju ljutnju srpskih turista ističući "Bezobrazluk vlasnice apartmana u Grčkoj" i da "Ako su platili, ona nema više tu šta da traži".

Ko je ovde bezobrazan, a ko je u pravu, na vama je da procenite.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.