Atraktivna Milica Pavlović oduzima dah: Goriš sva FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 09:36

Atraktivna Milica Pavlović oduzima dah: "Goriš sva" FOTO

Pevačica Milica Pavlović početak jeseni provodi u Grčkoj, a sudeći po slikama sa Instagrama napravila je turu po ostrvima i provodila se u Atini.

Zvezda hitova "Šećeru" i "Provereno" na svakoj slici izgleda veoma atraktivno i seksi, a posebnu pažnju su privukle njene fotkesa Parosa. Pozira u trendi modelila kupaćih kostima, a komentari nisu izostali:

"Goriš sva", "Meni si najlepša", "Zgodnice", "Magična si", pisali su joj u komentarima.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevačica je svojevremeno za magazin Story izjavila da je liniju doterala do savršenstva tzv. japanskom dijetom: "Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.