Atena: Masovna tučnjava Delija i BBB-ovaca

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Nov.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atena: Masovna tučnjava Delija i BBB-ovaca

ATENA - Na atenskom aerodromu oko podne izbila je masovna tučnjava hrvatskih i srpskih navijača koji bili u Ateni zbog sinoćnje utakmice Olympiakos-Dinamo (Zagreb). Šestoro je ranjenih, od kojih je jedan u teškom stanju, javili su grčki mediji.

Teško povrijeđeni navijač najvjerojatnije je ranjen nožem, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Grčki mediji navode da je grupa Srba motkama i kamenicama napala oko 20 hrvatskih navijača, koji su se spremali na >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << put za Zagreb.

Policija je uhitila najmanje osam osoba.

VEZANE VIJESTIU Ateni uhićeno 40 Delija koji su planirali napasti Boyse Hrvatski navijači tukli se sa srpskim osiguranjem na Malti

Hrvatski navijači došli su u Atenu da podrže svoj klub, dok su navijači iz Srbije došli podržati grčki Olympiakos, koji je "u bratskim odnosima" s beogradskom Crvenom zvezdom, podsjećaju grčki mediji.

Do sukoba je došlo na parkingu aerodroma.

Prethodnih dana grčka policija je uhitila više navijača iz Hrvatske i Srbije zbog posjedovanja droge, željeznih šipki, lanaca i drugog hladnog oružja.

Mediji su ovih dana pisali da se u sukob umiješala i četvrta navijačka grupa, koja podržava Panatenaikos, ljutog rivala Olympiakosa i koja je navodno pomagala hrvatskim navijačima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.