Ataman se nije pojavio na konferenciji posle katastrofe

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 08:27

Ataman se nije pojavio na konferenciji posle katastrofe

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman nije se pojavio na konferenciji za medije posle teškog poraza u finalu Superkupa Grčke.

"Zelene" je deklasirao najveći rival Olimpijakos rezultatom 75:51, a u prvom poluvremenu ubacili su samo 11 poena.

Ataman se zbog bolesti nije pojavio na konferenciji, a umesto njega, pričao je pomoćnik Savas Kamperidis.

"Olimpijakos je očigledno pobedio na fer i pošten način. Način na koji smo ušli u utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Olimpijakos je dominirao, potpuno nas je izbacio iz ritma. Promašili smo i nekoliko slobodnih bacanja. Sve ovo je izvršilo pritisak na ekipu i tako smo završili sa katastrofalnim prvim poluvremenom", rekao je Kamperidis i dodao:

"Timu je bilo teško da se vrati. Pokušali smo, pronašli smo šut, ali je bilo teško. Tim je u obavezi da svaki loš rezultat prevaziđe i okrene se narednoj utakmici. U petak ponovo igramo protiv Olimpijakosa, cilj nam je da pobedom otvorimo sezonu u Evroligi".

PAO i Olimpijakos sastaće se u petak od 20.15 u OAKA areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.