Argentina – Nigerija 1:0

Izvor: Politika, 12.Jun.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina – Nigerija 1:0

PORT ELIZABET – Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je danas Nigeriju sa 1:0 u prvom kolu Grupe B Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Strelac jedinog gola na utakmici u Port Elizabetu bio je Gabrijel Hajnce u šestom minutu. Argentina posle ove utakmice zauzima drugo mesto u Grupi B, pošto je Južna Koreja ranije danas pobedila Grčku sa 2:0 i druga je zbog bolje gol-razlike. (Autor - )

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalna pobeda Argentine

Izvor: TV Arena Sport, 12.Jun.2010

Argentina je minimalnim rezultatom savladala Nigeriju u susretu prvog kola grupe B Svetskog prvenstva u fudbalu, a jedini gol delo je Gabrijela Hajncea.

Nastavak na TV Arena Sport...

Crveni, penal, nokaut!

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2010, 18:56

U prvoj utakmici na SP naša reprezentacija nadigrana i poražena od Gane - 0:1 (0:0). Luković isključen u 74. minutu, Kuzmanović u 84. skrivio jedanaesterac, koji je realizovao Gijan

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.