Andrea Lekić: Možemo mnogo bolje

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Lekić: Možemo mnogo bolje

Kapiten reprezentacije Srbije Andrea Lekić zadovoljna je što je njena ekipa pobedila Grčku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali ne i kako je igrala.
Srbija je savladala Grčku sa 26:21 u Amideu u 5. kolu takmičenja u Grupi dva za plasman na Evropsko prvenstvo.
Već je kraj sezone i prilično smo umorne, jer možemo mi mnogo bolje da igramo. Bekovi su bili statični. Ova pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nam je bila bitna zbog plasmana na Evropsko prvenstvo i sada možemo mirno da čekamo – rekla je Lekićeva.
Ona je čestitala Grčkoj na borbenoj i korektnoj igri.
Hvala publici što je napravila lepu atmosferu. Bilo je zadovoljstvo igrati –rekla je Lekićeva.
Selektor Srbije Saša Bošković istakao je da je Grčka odigrala veoma dobro.
Drago mi je da je publika mogla da vidi lepu utakmicu. Mi smo ipak kvalitetniji od njih. Za nas je ovaj meč značajan jer smo videli gde grešimo i da nastavimo sa pripremama za Evropsko prvenstvo i Svetsko prvenstvo 2013. u Srbiji – rekao je Bošković.
Prema njegovim rečima, reprezentativke Srbije su imale naporna takmičenja u svojim klubovima.
Zahvaljujem se što su došle i što su igrale za reprezentaciju – rekao je Bošković.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.