Američka naučnica nađena mrtva u pećini na Kritu

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka naučnica nađena mrtva u pećini na Kritu

Grčke vlasti potvrdile su danas da je američka naučnica Suzan Iton, koja se od prošle sedmice vodila kao nestala, pronađena mrtva na Kritu.

Foto: Guliver/Getty Images/arkanto

  Lokalni mediji navode da je njeno telo nađeno unutar pećine nedaleko od naselja Samoudokori na desetak kilometara od mesta na kojem je Itonova poslednji put primećena.

Itonova (59) je bila molekularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biolog na Institutu "Maks Plank" u Drezdenu u Nemačkoj, a prisustvovala je pravoslavnoj akademiji u gradu Hanija.

Srpkinja ubijena u SAD, osumnjičen muž iz Pazove

"Uz ogromnu tugu i žaljenje objavljujemo smrt naše drage prijateljice i koleginice Suzan Iton", navodi se u saopštenju objavljenom na internet stranici Instituta u Drezdenu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američka naučnica pronađena mrtva na Kritu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2019

ATINA - Grčke vlasti potvrdile su danas da je američka naučnica Suzan Iton, koja se od prošle sedmice vodila kao nestala, pronađena mrtva na Kritu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.