Ako i nisu do sada, u Grčkoj će postati veliki navijači Kristijana Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako i nisu do sada, u Grčkoj će postati veliki navijači Kristijana Ronalda!

Zaposleni u hotelu nisu mogli da veruju...

Kristijano Ronaldo je posle predstavljanja u Juventusu otišao u Kinu gde ima obaveze prema sponzorima, a zatim će nastaviti odmor u Portugalu.

Neće putovati u Ameriku, stiže poslednjeg dana jula u Vinovo gde će sačekati povratak tima i trenirati sa ostalim igračima koji neće na turneju zbog učešća na Mundijalu, poput Matuidija, Daglasa Košte i još par igrača.

Debitovaće na tradicionalnom porodičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << okupljanju Juventusa u Viljar Perosi mestu gde Anjelijevi imaju posed i gde se sezona otvara duelom mladog i seniorskog tima uz veliku feštu.

Iz Grčke gde je proveo prvi deo odmora na Peloponezu stigla je vest da je u malom hotelu u kome je bio sa porodicom i prijateljima ostavio napojnicu od 30 000 evra.

Tražio je da se ona raspodeli svim zaposlenima, a upravo tu je pao konačni dogovor kada ga je u rezortu Costa Navarino Kristijana posetio Andrea Anjeli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.