Adetokumbo: Možda nisam bio spreman

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo: Možda nisam bio spreman

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo bio je samokritičan povodom dešavanja iz prošle sezone.

Adetokumbo je osvjio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP), ali nije uspeo da donese titulu Milvoki Baksima, što mu je bio cilj.

Baksi su pali u finalu Istoka jer su bolji bili Toronto Reptorsi predvođeni Kavajem Lenardom.

"Kada se vratim u taj momenat pomislim da verovatno nisam bio spreman, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao da ni moja igra nije bila spremna. Ali, to je okej, ukoliko naučim nešto iz toga", kazao je Adetokumbo.

Grk je pohvalio Lenarda, MVP velikog finala u kojem je Toronto savladao Golden Stejt.



"Dosta sam naučio od Kavaja Lenarda. On je bio toliko miran sve vreme. Pogađao je slobodna bacanja, kada su ga udvajali lako je rešavao te situacije. Bio je agresivan. Miran, ali kao da ima zacrtan cilj ispred sebe"
, kazao je Janis.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOŽDA NISAM BIO SPREMAN: Janis KRITIKOVAO samog sebe, a evo i zašto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 06:09

Prva zvezda Milvoki Baksa...Grčki košarkaš i prva zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokunbo, bio je samokritičan povodom dešavanja iz prošle sezone. Adetokumbo je osvjio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP), ali nije uspeo da donese titulu Milvoki Baksima, što mu je bio cilj...- Kada se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.