AEK zbog divljanja huligana izbačen u drugu ligu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AEK zbog divljanja huligana izbačen u drugu ligu

Atinski AEK izbačen je u drugu ligu, pošto je kažnjen oduzimanjem tri boda zbog nereda navijača prošlog vikenda.
Disciplinska komisija Grcke lige odlučila je da oduzme tri boda AEK-u, pošto je zbog nereda navijača tog kluba u nedelju prekinut meč sa Pantrakikosom, kome je dodeljena pobeda službenim rezultatom 3:0.
Besni navijači AEK-a jurili su po terenu igrače oba tima pošto je njihov tim u odlučujućem mecu za opstanak u prvoj ligi primio gol u 87. minutu.
AEK je odluku Grčke lige o oduzimanju bodova ocenio kao „ubistvo s predumišljajem” i najavio da će se žaliti sledeće nedelje.

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AEK izbačen u drugu ligu

Izvor: Mondo, 19.Apr.2013

Atinski klub prebačen u niži rang takmičenja, pošto je kažnjen oduzimanjem tri boda zbog nereda navijača na meču sa Pantrakikosom...Disciplinska komisija Grčke lige odlučila je da oduzme tri boda ekipi AEK, pošto je zbog nereda navijača tog kluba u nedelju prekinut meč sa Pantrakikosom, kome...

Nastavak na Mondo...

AEK izbačen u drugu ligu

Izvor: Akter, 19.Apr.2013

Atinski AEK izbačen je u drugu ligu, pošto je kažnjen oduzimanjem tri boda zbog nereda navijača prošlog vikenda

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.