STOP ZA NASTAVNIKE ANTIVAKSERE: Grci će smanjiti plate onima koji ne veruju u vakcinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 10:23

STOP ZA NASTAVNIKE ANTIVAKSERE: Grci će smanjiti plate onima koji ne veruju u vakcinu

Prema ovim odredbama, osim smanjenja plata, stalno zaposleno osoblje takođe može biti suspendovano sa dužnosti i ostati bez plate do vakcinacije

Prosvetni radnici u Grčkoj, koji odbiju da se vakcinišu ili redovno podvrgavaju testiranju na kovid-19 pre nego što se vrate u razred, suočiće se sa smanjenjem plata i drugim disciplinskim merama u skladu sa zajedničkom ministarskom odlukom koja je trenutno u pripremi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preneo je danas grčki list "Katimerini".

Prema tvrdnjama neimenovanih izvora, novi propisi koje je izradilo grčko ministarstvo obrazovanja s ciljem da se od septembra obezbedi sigurna akademska godina u školama i na univerzitetima, odnose se na sve administratore i nastavnike, koji su zapolseni na neodređeno vreme i po ugovoru.

, dok će privremenom osoblju biti suspendovani ugovori.

Zaposleni će se takođe suočiti sa gubitkom bodova u skladu sa sistemom bodovanja državne službe, što će uticati na njihove izglede za napredovanje ili zapošljavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka donosi nove propise: Nastavnicima koji odbiju da se vakcinišu ili testiraju sledi SMANJENJE PLATA

Izvor: Blic, 02.Avg.2021

Prosvetni radnici u Grčkoj, koji odbiju da se vakcinišu ili redovno podvrgavaju testiranju na kovid-19 pre nego što se vrate u razred, suočiće se sa smanjenjem plata i drugim disciplinskim merama u skladu sa zajedničkom ministarskom odlukom koja je trenutno u pripremi, preneo je danas grčki list...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.