Palma predlaže: Popust za turiste iz Srbije u Grčkoj

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma predlaže: Popust za turiste iz Srbije u Grčkoj

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković predložio je, u Solunu, da turisti iz Srbije kao stalni gosti imaju popust u hotelima i apartmanima u Grčkoj.

Foto: MONDO portal / Marko Čavić

"Poznato je i da sve veći broj građana Srbije ide na more u Grčku i ja sam zamolio ministarsku za Makedoniju i Trakiju Lefteriju Hadžigeorgiju da vidimo sa vlasnicima hotela u Grčkoj gde građani Srbije dolaze više godina, u isti hotel, u isto mesto i grad, da imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i popust", rekao je Marković, koji je počasni konzul Grčke u Srbiji, prenela je JS.

Prema njegovim rečima, "ako jedna srpska porodica dolazi od 3 do 10 godina u isto mesto, treba da ima i privilegiju i da cena za tu porodicu bude od 15 do 20 odsto niža".

Ako idete u Grčku - trebalo bi da znate...

"Na taj način bi se povećao broj turista iz Srbije i Grčka bi imala koristi od toga, ali i građani Srbije koji dolaze u Grčku", rekao je Marković.

Hadžigeorgiju je izjavila da je Markovićev predlog o popustu za građane Srbije koji letuju u Grčkoj dobar.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.