LOKALIZOVAN POŽAR NA GRANIČNOM PRELAZU U MAKEDONIJI: Saobraćaj u prekidu! Ako putujete u Grčku evo šta treba da znate

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 20:16

LOKALIZOVAN POŽAR NA GRANIČNOM PRELAZU U MAKEDONIJI: Saobraćaj u prekidu! Ako putujete u Grčku evo šta treba da znate

Požar kod GP Bogorodica je lokalizovan

Požar koji je posle podne izbio u graničnom pojasu između mesta Milci i graničnog prelaza Bogorodica u Severnoj Makedoniji je lokalizovan i stavljen pod kontrolu, a saobraćaj na prelazu je još u prekidu.

Požar su gasili sa zemlje vatrogasci iz Ðevđelije uz pomoć vojnih helikoptera. Zbog vatre bila je isključeno električno snabdevanje graničnog prelaza Bogorodica koji je privremeno zatvoren za saobraćaj radi bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putnika.

Vatra se približila objektima na graničnoj karauli ARM, kazinu "Flamingo" i obližnjoj benzinskoj stanici što je bio i najkritičniji momenat današnjeg požara u pograničnom pojasu, navodi MIA.

Saobraćaj na graničnom prelazu je još u prekidu i biće normalizovan kada nadležne ekipe provere da li je bezbedno da se objektu priključi električna energija.

Vozila se preusmeravaju na granični prelaz Dojran.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.