GRČKA ŠTAMPA BRUJI O MAKEDI: Zvali su i Stankovića! Da li je sad sve jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 18:42

GRČKA ŠTAMPA BRUJI O MAKEDI: Zvali su i Stankovića! Da li je sad sve jasno

Transfer o kome se priča nedeljama.

Iako je više puta najavljeno da će Frederiko Makeda pojačati redove aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde, u javnosti se pojavila informacija da je Panatinaikos odbio ponudu crveno-belih u visini od 400 hiljada evra, stoga se posao Zvezde i Grka odlaže do daljneg.

Ipak, prema pisanju grčke "Gazete", Zvezda je veoma blizu angažovanja ovog fudbalera! Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe citiraju i reči stratega crveno-belih Dejana Stankovića koji je istakao da se u klubu radi intezivno na angažovanju Makede!

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

"Gazeta" piše i da je prva ponuda Zvezde koja je stigla na adresu "zelenih" odbijena, pa se čeka reakcija iz Beograda. Prema izjavi Stankovića, finalizacija ovog transfera u mnogome zavisi i od samog fudbalera.

- Celo pitanje zavisi od toga šta fudbaler želi. On je taj koji će odlučivati o svojoj budućnosti u zavisnosti od toga šta misli da je najbolje. Ako konačno dođe, mnogo pomoći- rekao je Stanković, a prenose Grci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.