GRČKA JE CELA CRVENO-BELA: Olimpijakos u velikom derbiju savladao PAOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 22:33

GRČKA JE CELA CRVENO-BELA: Olimpijakos u velikom derbiju savladao PAOK

Zanimljiv meč na Kariskakiju.

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su PAOK u najvećem derbiju Grčke. Crveno-beli su rezultatom 2:1 upisali tri vredna boda u utakmici 7. kola tamošnje Superlige.

Agibu Kamara je postigao prvi gol na meču u 22. minutu udarcem sa ivice šesnaesterca i tako doneo prednost crveno-belima. Jorgos Mosuras je duplirao vođstvo Olimpijakosa samo 10 minuta kasnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčki vezista je primio precizan pas i šutirao uspešno u donji levi ugao.

Andrija Živković je imao šansu da smanji prednost, pokušao je sa 16 metara, ali nije bio dovoljno precizan.

Tomas Murg je konačno pogodio za crno-bele u 81. minutu, ali bilo je kasno za bilo kakav povratak solunske ekipe i osvajanje bodova.

Olimpijakos je novom pobedom zadržao čelo tabele sa 17 bodova, PAOK je na trećem mestu i ima četiri boda manje od velikog rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.