Džudo: Sutra 10. jubilarni trofej Beočina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džudo: Sutra 10. jubilarni trofej Beočina

Džudo klub "Cement" će sutra, 19. oktobra, biti domaćin desetog jubilarnog međunarodnog "Trofeja Beočina" za poletarce, mlađe i starije pionire. Učestvovaće više od 400 takmičara iz Grčke, Bugarske,Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i naše zemlje.

"Ove godine turnir koji se organizuje povodom oslobođenja Beočina ima posebni težinu jer je jubilarni, deseti. I naše i strane ekipe rado dolaze u Beočin jer je organizacija takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slična evropskim i svetskim šampionatima uz korišćenje "Led ekrana" koji omogućava lakše praćenje takmičenja i ekipama i publici. Osim toga što će to biti izuzetno kvalitetan turnir i praznik džudoa, strane ekipe će tradicionalno ostati u Beočinu i sledeći dan kada će biti održan zajednički trening i nakon toga otputovati u svoju zemlju", kaže prvi čovek Beočinaca Andrija Mumović.

Takmičenja će početi u Sportskom centru Beočin od 11 časova. Svečano otvaranje turnira je zakazano pola sata ranije kada će biti dodeljene plakete i zahvalnice svima koji su doprineli razvoju ovog sporta i turnira u Beočinu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.