Ona je uvek iskrena: Goca Tržan otkrila od koje bi koleginice “pozajmila” muža

Izvor: Svet, 15.Okt.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je uvek iskrena: Goca Tržan otkrila od koje bi koleginice “pozajmila” muža

Goca Tržan je poznata kao iskrena osoba koja bez imalo stida uvek kaže ono što misli, pa je tako otkrila da joj se dopada glumac Ivan Bosiljčić.
Na pitanje šta bi volela da pozajmi od kolega, konkretno od članova žirija “Pinkovih zvezdica”, Goca je u svom stilu odgovorila:
Leontinin smisao za biznis i manipulaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona je najbolji manipulator. To je socijalna inteligencija. Volela bih da naučim da budem mirna i staložena kao Sergej. Od Jelene bih volela muža. Mi smo super drugarice, mi smo porodični prijatelji. Volela bih Jelenin smisao za humor, volela bih da sam talentovana kao ona“, priznala je Goca u emisiji Magazin In.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ona je uvek iskrena: Goca Tržan otkrila od koje bi koleginice “pozajmila” muža

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2016

Goca Tržan je poznata kao iskrena osoba koja bez imalo stida uvek kaže ono što misli, pa je tako otkrila da joj se dopada glumac Ivan Bosiljčić...Na pitanje šta bi volela da pozajmi od kolega, konkretno od članova žirija “Pinkovih zvezdica”, Goca je u svom stilu odgovorila:..“Leontinin...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.