Goca Tržan i Hari Varišanović napuštaju Pinkove zvezdice!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan i Hari Varišanović napuštaju Pinkove zvezdice!

Nakon što je Hari Varešanović izjavio kako napušta takmičenje Pinkove zvezdice, njegovoj odluci pridružila se i Goca Tržan koja takođe neće biti deo ekipe u drugoj sezoni.

Pevačica, kaže da joj snimanje Pinkovih zvezdica oduzima dosta vremena, te da želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se nakon završetka takmičenja potpuno posveti svojoj porodici i muzičkoj karijeri koje je potpuno zapostavila zbog snimanja: "Velika je verovatnoća da neću ostati član žirija, kao ni Hari. To je mnogo veliko trošenje lika i dela. Imam drugi posao, koji mi je primaran, tako da me najverovatnije u drugoj sezoni nećete gledati", rekla je Goca za Kurir.

Pevačice je ranije najavila da u bliskoj budućnosti želi ponovo da se ostvari kao majka i da rodi drugo dete, dok je Hari Varišanović odlučio da se povuče iz takmičenja jer planira da objavi novi studijski album. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.