ZA SRBIJU NEMA ZIME! Uveli smo 57 odsto više gasa nego prošle godine: Vučić se sastao sa direktorom Gasproma

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 19:05

ZA SRBIJU NEMA ZIME! Uveli smo 57 odsto više gasa nego prošle godine: Vučić se sastao sa direktorom "Gasproma"

Kompanija "Gasprom" je u periodu od januara do novembra 2021. godine isporučila Srbiji za 57 odsto više gasa, nego za ceo period prošle godine, navodi se u saopštenju.

Direktor "Gasproma" Aleksej Miler i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas putem video linka o saradnji, između ostalog o isporukama gasa.

- Naglašeno je da je za 11 meseci 2021. godine "Gasprom" izvezao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiju za 57 odsto više gasa, nego za celu 2020. godinu, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, nakon sastanka predsednika Rusije Vladimira Putina sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem u Sočiju 25. novembra saopšteno je da je Moskva ostavila cenu gasa za Srbiju na nivou od 270 dolara za hiljadu kubnih metara za narednih šest meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić i Miler: Gasprom isporučio 57 odsto više gasa nego 2020. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021

Gasprom je od januara do novembra isporučio Srbiji 57 odsto više gasa nego cele prošle godine, rečeno je danas na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izvršnog direktora Gasproma Alekseja Milera, saopštila je ova ruska kompanija...Radni sastanak Milera i Vučića održan je putem konferencijskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.