Vučić sa Milerom o snabdevanju gasom

Izvor: RTS, 29.Nov.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Milerom o snabdevanju gasom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Upravnog odbora "Gasproma" Aleksejem Milerom o realizaciji projekta za snabdevanje Srbije gasom i razvoju srpskog gasnog tržišta.
Aleksej Miler je istovremeno preneo Aleksandru Vučiću pozdrave predsednika Rusije Vladimira Putina, uoči posete srpskog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moskvi.

Na sastanku je konstatovano da je potrošnja gasa u Srbiji za prvih deset meseci povećana za 28 posto u odnosu na isti period prošle godine, što je dokaz ubrzanog ekonomskog napretka zemlje.
To nameće potrebu, navodi se u saopštenju, da Srbija radi na daljem razvoju gasno-transportnog sistema, koji će omogućiti sigurnost snabdevanja gasom i zadovoljavanje sve većih potreba srpskog tržišta.
Miler je izneo spremnost da "Gasprom" sa srpskom stranom učestvuje u razvoju novih gasno-transportnih sistema, s obzirom na to da će izgradnja deonice gasovoda između Rusije i Turske stvoriti mogućnost za dodatne količine gasa za zemlje regiona, uključujući Srbiju. 
Predsednik Upravnog odbora "Gasproma" preneo je pozdrave predsednika Putina srpskom predsedniku uoči njegove posete Moskvi.
Predsednik Vučić zahvalio je na pozdravima i zamolio sagovornika da prenese zahvalnost predsedniku Putinu za podršku Srbiji.
Pogledaj vesti o: Gasprom,   Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić s Milerom o snabdevanju gasom, pozdravi od Putina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Upravnog odbora Gasproma Aleksejem Milerom o realizaciji projekta za snabdevanje Srbije gasom i razvoju srpskog gasnog tržišta...Miler je istovremeno preneo Vučiću pozdrave predsednika Rusije Vladimira Putina, uoči...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stigli pozdravi od Putina; Trošimo 28% gasa više

Izvor: B92, 29.Nov.2017

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Upravnog odbora Gasproma Aleksejem Milerom o realizaciji projekta za snabdevanje Srbije gasom...Miler je istovremeno preneo Vučiću pozdrave predsednika Rusije Vladimira Putina, uoči posete srpskog predsednika Moskvi...Na sastanku je konstatovano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.