Gasprom sa čestitki prešao na uplatu bonusa!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Gasprom' sa čestitki prešao na uplatu bonusa!

Generalni sponzor FK Crvena zvezda čestitao je crveno-belima osvojenu titulu, a uz pismo Aleksandra Djukova stigao je i bonus za osvajanje šampionskog pehara.

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je dobio pismo od generalnog direktora i predsednika Upravnog odbora "Gasprom njefta" Aleksandra Djukova u kojem je predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << generalnog sponzora crveno-belih čestitao na osvojenoj tituli prvaka Srbije.

Pored čestitki na ostvarenom uspehu Aleksandar Djukov najavio je da će kompanija "Gasprom njeft" ostati uz Crvenu zvezdu i nastaviti da joj finansijski pomaže, što je odmah i učinjeno.

Kompanija "Gasprom njeft" uplatila je Crvenoj zvezdi bonus u iznosu od 250.000 evra na ime osvojene titule u sezoni 2015/2016.

Podsećamo da su Crvena zvezda i njen generalni sponzor prošle godine potpisali novi ugovor na tri godine koji u osnovi garantuje crveno-belima 4.5 miliona evra po sezoni ali sadrži i bonuse poput gore navedenog.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.