Direktor Gasproma otkrio: Evo koliko gasovoda Severni tok 2 je izgrađeno do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Gasproma otkrio: Evo koliko gasovoda "Severni tok 2" je izgrađeno do sada

Gasprom je već izgradio više od 20 odsto gasovoda "Severni tok 2" i radovi se odvijaju po planu, izjavio je direktor te ruske gasne kompanije Aleksej Miler.

On je to rekao novinarima u Briselu, gde su održani trilateralni pregovori između Rusije, Ukrajine i EU o gasu, prenosi ruska agencija Tas s.

Projekat "Severni tok 2", koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se proteže od obale Rusije preko Baltičkog mora do Nemačke, obuhvata izgradnju dva kraka koja imaju ukupan kapacitet 55 milijardi kubnih metara gasa godišnje.

Troškovi izgradnje procjenjuju se na 9,5 milijardi evra, a prvi gas bi iz tog gasovoda trebalo da potekne krajem ove godine.
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nema nazad: Izgrađeno 20 odsto Severnog toka II

Izvor: B92, 22.Jan.2019

Brisel -- Gasprom je već izgradio više od 20 odsto gasovoda "Severni tok 2" i radovi se odvijaju po planu, izjavio je direktor te ruske gasne kompanije Aleksej Miler...On je to rekao novinarima u Briselu, gde su održani trilateralni pregovori izmedju Rusije, Ukrajine i EU o gasu, prenosi ruska agencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.