Izvor: Danas, 26.Jan.2024, 15:14

Petar Petković: Ako Priština ukine dinar, jasno je da je cilj etničko čišćenje

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković danas je u razgovoru s ambasadorom Italije u Srbiji Lukom Gorijem upozorio da će život Srba na Kosovu biti nemoguć ukoliko zvanična Priština ukine dinar kao sredstvo plaćanja i da je jasno da je cilj tog poteza zvanične Prištine etničko čišćenje.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Odluka Prištine da zabrani dinar ima za cilj etničko čišćenje Srba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorom Italije u Srbiji Lukom Gorijem i tom prilikom izjavio da je jasno da odluka prištinskog režima da ukine dinar kao sredstva plaćanja na KiM ima za cilj etničko čišćenje Srba, saopštila je Kancelarija za KiM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.