Izvor: Danas, 07.Feb.2022, 16:36

Biljana Stojković: Odnosi sa „Moramo“ odlični, ali dogovor još nije postignut, niti je nužan

To što imamo odlične odnose sa izbornom koalicijom “Moramo” ne znači nužno da ćemo biti njen deo I da ćemo uopšte učestvovati na izborima – kaže za Danas Biljana Stojković, članica Skupštine slobodne Srbije, u odgovoru na pitanje kako se odvijaju razgovori između SSS i grupacije koju čine Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak, Akcija, Politička platforma Solidarnost i druge lokalne organizacije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skupštine slobodne Srbije: Još bez dogovora

Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2022, 11:12

BEOGRAD..To što imamo odlične odnose sa izbornom koalicijom Moramo, ne znači nužno da ćemo biti njen deo, izjavila je Danasu članica Skupštine slobodne Srbije Biljana Stojković i podsetila da su mnogi u toj organizaciji bili uznemireni načinom kandidature Zdravka Ponoša...Skupština slobodne...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.