Porodična drama u kući Markovića: Aki ne priča sa ocem zbog Sare!

Izvor: Blic, 08.Jan.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična drama u kući Markovića: Aki ne priča sa ocem zbog Sare!

Dok mu na jednom polju “cvetaju ruže” i uživa u ljubavi sa Sarom Trajanović, Andrija Aki Marković na drugoj strani, zbog iste te veze, vodi bitku sa ocem. Bivši Farmeri uspeli su da se izmire i nastave ljubav i po izlaski iz rijalitija. Izvor blizak Akiju ispričao je Alo-u kako je pevačev otac izričit u odluci da ne želi Saru za snajku.

- Akijev tata je ljut zbog njenog ponašanja u “Farmi” i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku. Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa Sarom ostao u Beogradu - rekao je izvor i dodao da su na Akija besni i svi ljudi zaduženi za njegovu karijeru jer nije ispoštovao dogovor da javno ne objavljuje sa kim je u vezi.

Izvor je još rekao i to da nije siguran koliko je Aki povukao pametan potez da zbog Sare uđe u sukob sa najmilijima.

Uprkos protivljenjima, par planira i zajednički život, u emisijama gostuju zajedno, a pevač ni na nastupe ne ide bez svoje polovine.

Novonastalu situaciju Aki nije želeo da komentariše novinarima Alo-a, ali je potvrdio da praznike nije proveo u Požarevcu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Porodična drama u kući Markovića: Aki ne priča sa ocem zbog Sare!

Izvor: Dzungla.org, 08.Jan.2014

Dok mu na jednom polju “cvetaju ruže” i uživa u ljubavi sa Sarom Trajanović, Andrija Aki Marković na drugoj strani, zbog iste te veze, vodi bitku sa ocem. Bivši Farmeri uspeli su da se izmire i nastave ljubav i po izlaski iz rijalitija. Izvor blizak Akiju ispričao je Alo-u kako je pevačev...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.