Ovo je jedina Kristijanova želja od kako je na Farmi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je jedina Kristijanova želja od kako je na Farmi! VIDEO

Sinoć su ukućani u rijalitiju Farma 6, dobili zadatak od zadruge da svako iznese svoje želje i šta je zapravo to što im nedostaje na imanju. Kristijan je sa puno emocija ispričao svoju najveću želju, a to je da vidi svoju decu.

Većina farmera su se slozila da im najviše nedostaje porodica i da bi jako želeli da vide svoje najmilije. Stanija je pak poželela da imaju tuš kabinu u toaletu u kući, kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je u gazdinskoj kući. Kristijan je otvorio dušu pred farmerima i rekao da mu je jedina želja da vidi svoju decu.

"Za dvadeset godina, ja sam sa svojim sinom proveo samo dve i po godine. Meni je jedina želja da vidim svoje dete kako raste, kako joj izlaze prvi zubi, uči da hoda, kreće u vrtić. Mislio sam da pravo na to sada niko neće oduzeti, međutim nekako sam dobio poruku da je mojoj ćerki pre neki dan izrastao prvi zub, i da je krenuo drugi. To bi mi bila najveća želja da nekako vidim to, barem na fotografiji, slici i da je držim samo jedan minut u ruci", rekao je Kristijan ostalim ukućanima Farme.

Pogledajte kako je Kristijan sa puno emocija ispričao svoju jedinu želju:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.