Šou na “Farmi”: Ukućani dobili neobičan zadatak!

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou na “Farmi”: Ukućani dobili neobičan zadatak!

Zadruga rijalitija “Farma 6” večeras je zadala veoma neobičan zadatak učesnicima, a oni kao nikada do sad uživaju u obavljanju istog!

Naime, zadruga je zadala zadatak farmerima da od trenutka kada pričitaju pismo komuniciraju isključivo pevajući! Ono što je bilo još interesantnije, jeste suđenje koje mora da obave, takođe pevajući. Svi učesnici “Farme 6” tužili su Jasminu Medenicu jer želi da održi koncert sutra na imanju u Lisoviću, a ostali farmeri to ne žele.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovo je jedina Kristijanova želja od kako je na Farmi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 17:08

Sinoć su ukućani u rijalitiju Farma 6, dobili zadatak od zadruge da svako iznese svoje želje i šta je zapravo to što im nedostaje na imanju. Kristijan je sa puno emocija ispričao svoju najveću želju, a to je da vidi svoju decu...Većina farmera su se slozila da im najviše nedostaje porodica...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.