Honorar je presudio: Vesna Zmijanac odložila operaciju zbog Farme?!

Izvor: Svet, 15.Feb.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honorar je presudio: Vesna Zmijanac odložila operaciju zbog Farme?!

Vesna Zmijanac, iako je već duže vreme na terapiji i veoma burno reaguje na promenu vremena, od večeras je učesnica sedmog izdanja rijaliti programa “Farma”. Upućeni tvrde, da je Vesna pristala da uđe u rijaliti jer će od njega zaraditi ni manje ni više već 50.000 evra.
Vesna je bila prinuđena da otkaže brojne tezge i zato je odmah tražila 50.000 evra. S obzirom na to da je ona najveća zvezda “Farme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 7″, pristali su na njene uslove”,  navodi izvor “Kurira”.
Sa druge strane, pevačica je diplomatski prokomentarisala priče o vrtoglavom honoraru koji joj je obećan.
Znate da o iznosima nikada ne govorim. Teško mi je bilo da pomerim sve nastupe koje sam imala u zemlji i inostranstvu. Nije sve u novcu. Stiže lepo vreme, i meni će na imanju najviše prijati svež vazduh i rad u bašti. Pobeda me ne zanima, a nemam nameru da i isterujem pravdu s ljudima koji nisu moja sfera interesovanja. Gledaću svoja posla”, izjavila je Vesna.
A kada je njeno zdravlje u pitanju, poznato je da već nekoliko godina Vesna ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a iako se trudila da sakrije da joj je zdravlje ugroženo, pevačica je nedavno rešila da otvoreno progovori o tome da bi dala primer drugim ženama.
Uprkos terapiji koju joj je lekar prepisao, Vesna je nedavno uz njegovu preporuku rešila da se podvrgne operaciji stitne žlezde koja joj je godinama stvarala probleme.
Nedavno je uradila hormone štitne žlezde i redovno sve kontroliše. Međutim, kada krenu vremenske oscilacije, dese se novi problemi. Preterano se znoji, ima drhtavice, menja joj se raspoloženje iz minuta u minut. Užasno je umorna i usporena. Jako se uplašila za svoje zdravlje, ali joj je lekar rekao da nema potrebe da se previše opterećuje, s obzirom na to da redovno odlazi na kontrole i da prati rad štitnjače“, rekao je izvor blizak pevačici, piše Blic.
Ipak, lekar joj je predložio da bi uskoro trebalo da se podvrgne operaciji, o čemu je nekoliko nedelja intenzivno razmišljala. Međutim, prihvatila je ponudu da uđe na Farmu, pa će zasad odložiti operaciju“, rekao je izvor.
Uradila sam hormone stitne žlezde. Još ne znam da li je problem tiroide, ali je tačno da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, neke drhtavice, svašta me spopadne”, rekla je Vesna.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Honorar je presudio: Vesna Zmijanac odložila operaciju zbog Farme?!

Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2016

Vesna Zmijanac, iako je već duže vreme na terapiji i veoma burno reaguje na promenu vremena, od večeras je učesnica sedmog izdanja rijaliti programa “Farma”. Upućeni tvrde, da je Vesna pristala da uđe u rijaliti jer će od njega zaraditi ni manje ni više već 50.000 evra...“Vesna je bila...

Nastavak na Scandal.rs...

Vesna Zmijanac odgodila operaciju zbog Farme

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2016

Vesna Zmijanac (foto: arhiva) Poznata pevačica Vesna Zmijanac večeras ulazi na Farmu. Iako već duže vreme prima terapiju, i ne oseća se dobro, folkerka ne odustaje od ulaska u rijaliti šou.  Vesna, koja već duži niz godina ima zdravstvenih problema, je tek nedavno javno progovorila o tome kako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.