Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO UŽIVO Poludeli Amerikanac na Fejsbuku emitovao svoj zločinački pir

Policija Klivlenda traga za muškarcem za kog se sumnja da je ubio drugog čoveka i taj zločin prenosio uživo preko Fejsbuka.

Cleveland man streamed fatal shooting on Facebook Live: reports: Steve Stephens also claimed to have committed… https://t.co/rK8ZfkXfa7 pic.twitter.com/icvL2Yt7Qe

Policija navodi da je osumnjičeni kasnije objavio još jedan video snimak na društvenoj mreži, tvrdeći da je ubio i druge ljude.

Narednik Dženifer Čač je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekla da policija dosad nije potvrdila druga ubistva sem onog koje se dogodilo u nedelju popodne u naselju Glenvil.

Video snimak ubistva, koji je postavljen na Fejsbuk, bio je na društvenoj mreži oko tri sat pre nego što je uklonjen, preneo je AP.

Čač je rekla da policija traga za muškarcem Stivom Stivensom i da se smatra da je naoružan i opasan.

Detalji o žrtvi nisu obelodanjeni.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TRI SATA SU GA GLEDALI: Amerikanac ubio čoveka u uživo prenosu na Fejsbuku

Izvor: Kurir, 17.Apr.2017

...FACEBOOK LIVE MURDER: Cleveland Police are looking for a man who they say killed a man live on Facebook https://tco/j0kZZfo3h0..Policija navodi da je osumnjičeni kasnije objavio još jedan video snimak na društvenoj mreži, tvrdeći da je ubio i druge ljude..Narednik Dženifer Čač je rekla da...

Nastavak na Kurir...

Potraga za osumnjičenim za ubistvo na Fejsbuku

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2017

Američka policija u Klivlendu traga za muškarcem osumnjičenim za ubistvo koje je snimao i emitovao putem Fejsbuka, a objavio je i da je ubio još desetak osoba tokom vikenda..."Osumnjičeni je objavio snimak na Fejsbuku i rekao da je počinio i druga ubistva koja treba proveriti", objavila je američka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.