Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO UŽIVO Amerikanac na Fejsbuku emitovao svoj ZLOČINAČKI PIR, policija: Naoružan je i OPASAN

Policija Klivlenda traga za muškarcem za kog se sumnja da je ubio drugog čoveka i taj zločin prenosio uživo preko Fejsbuka.

Cleveland man streamed fatal shooting on Facebook Live: reports: Steve Stephens also claimed to have committed… https://t.co/rK8ZfkXfa7 pic.twitter.com/icvL2Yt7Qe

Policija navodi da je osumnjičeni kasnije objavio još jedan video snimak na društvenoj mreži, tvrdeći da je ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i druge ljude.

Narednik Dženifer Čač je rekla da policija dosad nije potvrdila druga ubistva sem onog koje se dogodilo u nedelju popodne u naselju Glenvil.

I just spoke with a man and woman who said the man killed in the FB live video was their 78 year old father @cleveland19news pic.twitter.com/Gpf3EUafLM

Video snimak ubistva, koji je postavljen na Fejsbuk, bio je na društvenoj mreži oko tri sat pre nego što je uklonjen, preneo je AP.

Čač je rekla da policija traga za muškarcem Stivom Stivensom i da se smatra da je naoružan i opasan.

Detalji o žrtvi nisu obelodanjeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.