U živom prenosu slučajno pokazala grudi, pa se posle izvinjavala: Sramota me je

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U živom prenosu slučajno pokazala grudi, pa se posle izvinjavala: "Sramota me je"

Argentinska glumica uživo na Fejsbuku je davala intervju kada joj se podigao topić, te je pokazala grudi čitavom auditorijumu. Ne moramo da vam pominjemo da je snimak postao hit u istom momentu.

Virdžinija Galardo je shvatila šta se dogodilo tek nakon nekoliko minuta i par komentara oduševljeih fanova koji su pratiil intervju.

“Izvinite, izvinite, izvinite! Užasna sam, kakva sramota“, izvinjavala se sa voditeljkom i prasnula u smeh.

Incident >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak nije prekinuo njihov razgovor, ali fanovi su ostali da je slušaju u nadi da će se nešto novo dogoditi, a ne što ih zanima priča.

Pogledajte taj trenutak posle 7:30.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Glumica se zanela, pa joj ispale grudi na izvol'te

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2017

Argentinska glumica Virdžinja Galjardo je uživo na Fejsbuku davala intervju kada joj se podigla majica, te je pokazala grudi čitavom auditorijumu. Snimak je momentalno postao hit na internetu...Virdžinija Galjardo je shvatila šta se dogodilo tek posle nekoliko minuta i par komentara oduševljeih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.