Stanković iz niškog DS-a kritikuje vlast koja protestuje protiv opozicije

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Dec.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković iz niškog DS-a kritikuje vlast koja protestuje protiv opozicije

Miodrag Stanković, predsednik GrO DS Niš, u svom saopštenju medijima, kritikuje vlast, lokalnu vlast koja prema njemu organizuje i protestuje protiv opozicije. Podsetimo, prošle nedelje u Nišu je održan skup i šetnja podrške predsedniku Vučiću, zbog kako kažu organizatori sa Fejsbuk stranice "Stop krvavom scenariju", pretnji u pojedinim medijima. Opozicija misli drugačije...

Saopštenje prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u celosti..

“Postoje svakojaka čuda, u politici i životu, imamo i otvorenu maštu u stripu “Alan Ford“ ali vlast Srpske napredne stranke nadmašuje sve", izjavio je Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora DS Nisš.

 “Kakva je to vlast koja se žali i organizuje protest protiv opozicije, a u znak podrške ugroženom predsedniku, koji ima sve poluge vlasti (vojsku, policiju, državne službe)? I to ne samo protiv opozicije već i protiv medija, protiv naslovne strane u nedeljniku NIN i karikature Predraga Koraksića Koraksa.

Na tom neverovatnom skupu ispred Narodnog pozorišta u Nišu je samo falilo da se pojavi Kralj Ibi, da stane ispred nekoliko desetina naprednjaka i da uzvikne: Neću ovu opoziciju, dajte mi drugu opoziciju!

 "Ova urnebesna tragedija nema kraja, svedoci smo da se koriste ranjive kategorije i siromašni građani ne samo Niša već i Pirota, Svrljiga, gde se uz humanitarnu pomoć servira jasna poruka od humanitaraca iz SNS za koga da glasaju.

Koliko je Vučićeva vlast humana videli smo kod penzionera gde su „dramatično“(kako kaže predsednik) povećali penzije za 5%, svima linearno. To znači da onaj koji prima 15 000 dinara dobija 750 dinara više, a onaj  sa 75000 din. dobija 3750 din. pravedno, pa gde ćeš više.

Zato ovu celu situaciju možemo uporediti sa pomenutim stripom“Alan Ford“ gde se u jednom broju pojavljuje slogan“uzmi od siromašnih i daj bogatima“, što je za ovih 8 godina napredne vlasti postalo stvarnost. Možda je to u nekim ranijim vremenima bilo smešno, danas to nije! "- zaključio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Ford,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Stanković: Kakva je to vlast koja protestuje protiv opozicije ?!

Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2019

NIŠ..“Postoje svakojaka čuda, u politici i životu, imamo i otvorenu maštu u stripu “Alan Ford“ ali vlast Srpske napredne stranke nadmašuje sve”, izjavio je Miodrag Stanković predsednik Gradskog odbora DS Nis...“Kakva je to vlast koja se žali i organizuje protest protiv opozicije, a u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.