Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Станковић из нишког ДС-а критикује власт која протестује против опозиције

rssBookmark and Share

Ниш 07.12.2019. Јужна Србија Инфо

Миодраг Станковић, председник ГрО ДС Ниш, у свом саопштењу медијима, критикује власт, локалну власт која према њему организује и протестује против опозиције.

Станковић из нишког ДС-а критикује власт која протестује против опозиције

Подсетимо, прошле недеље у Нишу је одржан скуп и шетња подршке председнику Вучићу, због како кажу организатори са Фејсбук странице "Стоп крвавом сценарију", претњи у појединим медијима. Опозиција мисли другачије...

Саопштење преносимо у целости.

“Постоје свакојака чуда, у политици и животу, имамо и отворену машту у стрипу “Алан Форд“ али власт Српске напредне странке надмашује све", изјавио је Миодраг Станковић, председник Градског одбора ДС Нисш.

 “Каква је то власт која се жали и организује протест против опозиције, а у знак подршке угроженом председнику, који има све полуге власти (војску, полицију, државне службе)? И то не само против опозиције већ и против медија, против насловне стране у недељнику НИН и карикатуре Предрага Кораксића Коракса. 
На том невероватном скупу испред Народног позоришта у Нишу је само фалило да се појави Краљ Иби, да стане испред неколико десетина напредњака и да узвикне: Нећу ову опозицију, дајте ми другу опозицију!

 "Ова урнебесна трагедија нема краја, сведоци смо да се користе рањиве категорије и сиромашни грађани не само Ниша већ и Пирота, Сврљига, где се уз хуманитарну помоћ сервира јасна порука од хуманитараца из СНС за кога да гласају. 

Колико је Вучићева власт хумана видели смо код пензионера где су „драматично“(како каже председник) повећали пензије за 5%, свима линеарно. То значи да онај који прима 15 000 динара добија 750 динара више, а онај  са 75000 дин. добија 3750 дин. праведно, па где ћеш више. 

Зато ову целу ситуацију можемо упоредити са поменутим стрипом“Алан Форд“ где се у једном броју појављује слоган“узми од сиромашних и дај богатима“, што је за ових 8 година напредне власти постало стварност. Можда је то у неким ранијим временима било смешно, данас то није! "- закључио је Станковић. 


#   Ниш   ДС   СНС   протест   Миодраг Станковић   локална самоуправа
@demokrate @sns_srbija @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима