Pucao na najtraženijeg srpskog begunca, pa se oglasio na Fejsbuku: DA SU GA UHAPSILI NA VREME...

Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao na najtraženijeg srpskog begunca, pa se oglasio na Fejsbuku: "DA SU GA UHAPSILI NA VREME..."

Novopazarac Elvedin Bibić (27), koji je u ponedeljak ujutru pucao na Izeta Ajdinovića (45), jednog od najtraženijih evropskih kriminalaca, oglasio se na Fejsbuku i iz bekstva poručio da nije onakav kakvim ga opisuju mediji.

On se na ovoj društvenoj mreži oglasio oko ponoći, a svojim prijateljima je poručio da je tačno da je pucao na Ajdinovića jer se, za razliku od policije i pravosuđa, on ne plaši kriminalaca koji napadaju žene i decu po Luksemburgu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Umesto što sad jure mene, bolje im je bilo da su uhapsili njega na vreme i smestili ga tamo gde mu je mesto da ne bih ja morao to da radim umesto njih. Sad sam ga posla na hirurški blok, pa bi bilo lepo da preduzmu nešto u vezi ovakvih i sličnih – napisao je Bibić na Fejsbuku.

Njegov status lajkovalo je preko 120 osoba, a desetak njih mu je pružilo podršku u komentarima.

Bibić je u ponedeljak ujutru ušao u Specijalnu bolnicu u Novopazarskoj banji i ispalio tri hica u Ajdinovića dok je ležao u bolničkom krevetu.

Nakon toga on je pobegao, a Ajdinović, kojeg su dva metka pogodila u levo stopalo i butinu, je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana pomoć.

Sukob između dvojice Novopazaraca najverovatnije je nastao zbog novca, a pre dve godine Ajdinović je pucao i ranio Bibića. Zbog toga se pred novopazarskim sudom vodi proces, a sledeće ročište je bilo zakazano za 22. februar.

OBRAČUN U NOVOM PAZARU Upucan jedan od pet najtraženijih begunaca sa EUROPOLOVE POTERNICE

Inače, Ajdinović se na listi najtraženijih kriminalaca Europola, a na njihovoj listi je zbog kidnapovanja i uzimanja talaca, ucene, kao i organizovane pljačke.

Međutim, prema informacijama iz policije, oni nemaju aktivnu poternicu za njim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucao na srpskog bjegunca, pa se oglasio na Facebooku: Nisam onakav kakvim me mediji opisuju (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2016

BEOGRAD - Novopazarac Elvedin Bibić (27), koji je u ponedeljak ujutru pucao na Izeta Ajdinovića (45), jednog od najtraženijih evropskih kriminalaca, oglasio se na Facebooku i iz bjekstva poručio da nije onakav kakvim ga opisuju mediji...On se na ovoj društvenoj mreži oglasio oko ponoći, a svojim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.