Par ne može da se dogovori kome će razvodom pripasti zajednički Fejsbuk profil

Izvor: Njuz.net, 22.Jan.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Par ne može da se dogovori kome će razvodom pripasti zajednički Fejsbuk profil

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Jedan partner bi mogao da vodi profil radnim danima, a drugi vikendima


SUBOTICA, 22. januar 2013, (Njuz) – Jovanka Milenković, pedagog iz Subotice juče je u Osnovnim sudu podnela tužbu protiv svog, uskoro bivšeg supruga Nenada Milenkovića. Kako Njuz saznaje, razlog tužbe je Jovankina i Nenadova svađa oko vlasništva nad zajedničkim Fejsbuk profilom JovankaVoliNenada.
- Spremna sam svu zajedničku imovinu da mu ostavim i ništa da ne tražim, ali jedino ne želim da odustanem od Fejsbuk profila. Tu su mi sve fotografije i uspomene. Nije mi ni jasno zbog čega bih sve svoje prijetelje prepustila njemu, ionako ga nisu ni voleli – započinje priču Jovanka.
Od trenutka kada su ona i Nenad odlučili da svoj petogodišnji brak okončaju razvodom, jedina sporna stvar bila je podela naloga JovankaVoliNenada. Jovanka žali što je zbog Nenadove ljubomore svoj lični profil pretvorila u zajednički i navodi kako je u osnovi to zapravo njen profil.
Nenad ističe kako je mnogo više vremena provodio za Fejsbukom nego njegova bivša supruga, kao i to da je za sve rekorde u igricama on zaslužan, pa je sasvim logično da sud nalog nad profilom dodeli njemu.
- Stvarno mislim da bi taj profil Jovanka potpuno upropastila i bogu hvala da sam ja uvek provodio više vremena na njemu. Ona je večito kačila slike nekih kučića i mačića, a da ne spominjem situaciju kad sam morao ortacima da se izvinjavam jer je sa našeg naloga lajkovana stranica „Džastin Biber – najlepshi osmeh na sweeeeeetu!!!!“ – rekao je Nenad.
Ilija Đokić, advokat Jovanke Milenković veruje da će ovakvi slučajevi uskoro biti sve češći u našim sudovima. On veruje da će bitt presuđeno u korist njegove klijentkinje. Međutim, navodi da je moguće da sud dodeli zajedničko starateljstvo nad Fejsbuk profilom.
- Ono bi podrazumevalo dogovor po kome bi jedan partner koristio nalog radnim danima, a drugi bi mogao vikendima da posećuje profil – zaključio je advokat Đokić.
Jasmina Gavrilov
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.