Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivač Fejsbuka prvi put POKAZAO DRUGU ĆERKICU kojoj je dao vrlo NEOBIČNO IME (FOTO)

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg nedavno je postao tata po drugi put. Na svet je došla devojčica kojoj su odlučili da daju ime po mesecu u kom se rodila - Avgust. Sinoć je ponosni tata odlučio da malu Avgust predstavi svetu.

Na svom Fejsbuk profilu, Zakerberg je objavio fotografiju sa suprugom Čen, dvogodišnjom Maksim i malom Avgust.

Iako su mnogi prokomentarisali da ime koja je mlađa ćerkica dobila možda pre izbor za dečaka, tata očigledno ne vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ništa sporno da se njegova devojčica zove tako.

- Avgust, mnogo te volimo i jedva čekamo da otpočnemo divnu avanturu sa tobom. Želimo ti život pun radosti i ljubavi i nadamo se da ćeš i ti to nama pružiti - napisao je Zakerberg uz fotografiju.

Inače, tata je već najavio da će zbog rođenja ćerke napraviti kratku pauzu. Nedavno je izjavio da će iskorisiti opciju koja postoji u kompaniji "Fejsbuk" da uzme odsustvo u delovima.

- Biću mesec dana sa Prisilom i devojčicama na početku, a onda ćemo provesti ceo mesec zajedno u decembru - napisao je Zakerberg na svom "Fejsbuk" profilu.

On je, takođe, bio na dvomesečnom odsustvu nakon rođenja prve kćerke Maksime Čen Zakerberg 2015. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.