Njegovo srce je progovorilo: Lepšu posvetu od Šakove niko nije ostavio Doni Ares

Izvor: Press, 03.Okt.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegovo srce je progovorilo: Lepšu posvetu od Šakove niko nije ostavio Doni Ares

"Zaboraviti neću tvoje reči..."
Foto: Facebook
Popularni pevač Šako Polumenta se na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio od svoje kolegice, ali pre svega prijateljice Done Ares. Šako je na ovoj društvenoj mreži objavio dirljivu poruku na koju niko nije ostao ravnodušan.
- Živećeš večno u mojim pesmama. Našla si >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svoj mir, a u nama večno ostala. Draga prijateljice i kolegice, Dona Ares. Jedan od retkih sam koji je imao sreću da snimi s tobom duet. Zaboraviti neću tvoje reči da si jača od bolesti i da ćeš pobediti... Otišla si, ali si ostavila sebe u nama. Meni si ostavila duet... - napisao je Šako i ostavio stihove iza ovih reči.
Suze su nezaustavljive nakon ovog teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.