Mamio ljude preko Fejsbuka, nudio im besplatan obrok u Mekdonaldsu!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamio ljude preko Fejsbuka, nudio im besplatan obrok u Mekdonaldsu!

Postoje insinuacije da je napadač iz Minhena otvorio lažni Fejsbuk nalog koji je glasio na žensko ime sa kog je pozvao ljude da u što većem broju svrate u restoran brze hrane Mekdonalds gde će im platiti ručak.

Napadač je pod lažnim imenom Selina Akim mamio žrtve.

Po dosadašnjim izveštajima, profil na Fejsbuku je otvoren neposredno pre nego što se pojavio post koji poziva ljude da dođu u Mekdonalds, da bi odmah nakon toga profil postao neaktivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za vreme dok se odvijao napad, piše "Gardijan" koji ne može sa sigurnošću da tvrdi da su ova nagađanja istinita.

Nemačka policija intenzivno istražuje moguće motive 18-godišnjaka koji je u petak izveo divljački oružani napad u kojem je u najpopularnijem minhenskom tržnom centru usmrtio najmanje devet, a ranio još 20 ljudi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.