KRALJ BAHATOSTI: Kad se u tržnom centru ovako uparkira i pokida svima živce (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ BAHATOSTI: Kad se u tržnom centru ovako uparkira i pokida svima živce (FOTO)

Na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca danas je osvanula fotografija zbog koje će mnogima živci odmah "skočiti na sto".

Reč je o prizoru sa parkinga šoping centra u Splitu gde je bahati vozač bez imalo ustručavanja parkirao svoj automobil nasred crte koja razgraničava dva mesta za parkiranje pa - zauzeo oba, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Majstorski si ovo izveo, svaka čast" i "Vidi rođu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ga je uparkirao", samo su neki od komentara uz ovu objavu na Fejsbuku, a da ista osoba i inače ima običaj da ovako parkira auto, svedoči sledeći komentar.

- Ne mogu da stavim sliku u komentar ali mislim da sam istog slikala pre mesec dana u gradu, parkiranog preko dve trake ali tako da je sa polovinom automobila ušao u traku iza sebe - napisala je jedna korisnica.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.