Deda iz Šibenika poželeo da se malo zabavi, pa postao hit na internetu

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda iz Šibenika poželeo da se malo zabavi, pa postao hit na internetu

Urnebesna poruka jednog dede iz Šibenika namenjena prodavačici iz obližnje trafike osvanula je danas na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Vremešni čovek odlučio je da se zagreje u ovim hladnim danima, a pošto nije upoznao čari onlajn pornografije, poslao je unuka da mu kupi neki film „za odrasle“ na obližnjem kiosku.

Ipak, nije smeo da kaže unuku šta tačno želi, pa se snašao tako što mu je dao ceduljicu koju treba da prosledi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodavačici.

“Molim te, jedan oni film za muške (neću pisat koji da dite ne pročita) do dvajs kuna da dođe. Nije za me, za susjeda je! Fala! Umotaj u novinu! Fala opet“, sročio je domišljati deda u porucu koju je unuk dao prodavačici.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.