Bliznakinje iz „Talenta“: Samo se pogledamo i znamo kako ćemo igrati

Izvor: Blic, 11.Dec.2012, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliznakinje iz „Talenta“: Samo se pogledamo i znamo kako ćemo igrati

Sestre bliznakinje Manja i Nađa Kiurski postale su tinejdžerska atrakcija nakon nastupa u „Talentu“. Simpatične 16-godišnjakinje žive za glumu, muziku i ples, a kako njihova mama kaže, i kao male su bile mirne samo u pozorištu.

- S nepune četiri godine smo ih vodili u pozorište, i to je jedino mesto gde su ćutale. Njihov motiv da se prijave za „Talenat“ bila je želja da se pokrenu van Kikinde i htele su da se nađu u emisiji i u društvu sebi sličnih, mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i talentovanih ljudi - kaže Vesna Kiurski, Manjina i Nađina mama.

Ljubav prema muzici je nasledna u porodici Kiurski iz Kikinde, a Manja i Nađa su ples i pevanje zavolele uz svoje dve starije sestre.

- Reakcije posle emisije su nas sve iznenadile, zvali su i profesori iz škole. Imaju one i svoj plan i repertoar, ali ništa ne govore, žele da to bude iznenađenje. Dovoljno im je da se pogledaju i znaju kako će njihova naredna koreografija izgledati - kaže ponosna mama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bliznakinje iz 'Talenta': Samo se pogledamo i znamo kako ćemo igrati

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2012

Sestre bliznakinje Manja i Nađa Kiurski postale su tinejdžerska atrakcija nakon nastupa u „Talentu. Simpatične 16-godišnjakinje žive za glumu, muziku i ples, a kako njihova mama kaže, i kao male su bile mirne samo u pozorištu.

Nastavak na medio.rs...

Bliznakinje iz „Talenta“: Samo se pogledamo i znamo kako ćemo igrati

Izvor: Poznati.info, 12.Dec.2012, 04:23

Sestre bliznakinje Manja i Nađa Kiurski postale su tinejdžerska atrakcija nakon nastupa u „Talentu“. Simpatične 16-godišnjakinje žive za glumu, muziku i ples, a kako njihova mama kaže, i kao male su bile mirne samo u pozorištu...- S nepune četiri godine smo ih vodili u pozorište, i to je...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.