Ukradene golišave fotografije Skarlet Johanson

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradene golišave fotografije Skarlet Johanson

Glumice Vanesa Hjudžens i Skarlet Johanson u poslednje vreme na vlastitoj koži otkrile su tamnu stranu slave. Naime, nepoznate osobe hakovale su im e-mail adrese i ukrale njihove golišave fotke. Tim se slučajevima bavi i FBI koji tvrdi da bi žrtve istog dela mogle biti i pedesetak drugih zvezda.

Izvori tvrde da su hakeri s e-maila glumice Vanese Hjudžens uspeli da skinu njene golišave fotke, a glumici Skarlet Johanson golišave >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fotografije ukradene su s Ajfona.

Skarlet Johanson i Šon Pen u vezi!

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds se mire?!

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds podneli zahteve za razvod!

Smatra se da hakeri pokušavaju da ukradene fotografije i video snimke prodaju raznim veb stranicama, ali da im primarna motivacija nije novac već uzbuđenje koje donosi hakovanje.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukradene golišave fotografije Skarlet Johanson

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Mar.2011, 08:55

Glumica Skarlet Johanson, ali i njena koleginica Vanesa Hadžens, ostale su navodno bez nekih vrlo privatnih fotografije zahvaljujući hakerima koji iste te snimke sada nude raznim veb sajtovima. Kako pišu američki tabloidi, nepoznate osobe hakovale su e-mail adrese i ukrale golišave slike dveju

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.