Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Sep.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Keš i metak

U domaćim bioskopima od 29. septembra prikazivaće se akcioni film „Keš i metak“. Brutalni pljačkaši napadaju banku, a posle kraće istrage dokazi ukazuju na vlasnika i njegove moćne saradnike. Ali kada se grupa FBI agenata više posveti slučaju, postaje jasno da je veća zavera u pitanju. Oružana pljačka više nije sasvim obična pljačka… (danubeogradu.rs) Originalni ... The post U bioskopima: Keš i metak appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Posebna

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Sep.2016

Još jedan film o zombijima! Horor „Posebna“ prikazivaće se u bioskopima od 29. septembra. Želite li da pogledate malo drugačiji ostvarenje o kraju sveta i zombijima – „Posebna“ je pravi izbor! Pitate se zbog čega? Zato što ovaj film ostvaruje strastvenu želju svih dosadašnjih junaka...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.