Telo nestale žene pronađeno u Vajomingu - istraga u toku

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 11:09

Telo nestale žene pronađeno u Vajomingu - istraga u toku

Telo koje odgovara opisu nestale žene Gabi Petito pronađeno je u Nacionalnom parku u američkoj državi Vajoming.

Ovom prilikom, oglasio se i FBI agent Čarls Džouns koji je vodio njen slučaj.

"Kao što svaki roditelj može da pretpostavi, ovo je izuzetno teška i tužna situacija za njenu porodicu i najbliže", kazao je on.

Kako dalje navodi, uzrok njene smrti još uvek nije poznat, jer su istraživanja u toku.

Podsetimo, Gabi Petito >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (22) i njen verenik Brajan Londrij turistički su obilazilili Nacionalni park "Grand Teton" kada je, odjednom, miteriozno nestala.

"Dvoje je otišlo na put, jedan se vratio i odbija da priča sa policijom"

Na početku istrage, verenik Brajan bio je glavni osumnjičeni za njen nestanak, međutim američka policija ga nije zakonski teretila, odnosno, uhapsila.

Istraga je još uvek u toku, a tim forenzičara još uvek utvrđuje da li je telo pronađene devojke, zaista, telo nestale Gabi Petito.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIJA U AMERICI Nađeno telo koje odgovara opisu nestale devojke. Njen dečko se vratio bez nje iz nacionalnog parka, a sad mu se GUBI SVAKI TRAG

Izvor: Blic, 20.Sep.2021

Telo koje odgovara opisu nestale devojke Gabi Petito pronađeno je u nacionalnom parku u američkoj državi Vajoming, potvrdio je zvaničnik FBI na konferenciji za medije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.