Izvor: B92, 11.Dec.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Miloradu su sve smestili"

Beograd -- U selu Veliki Krčmari, zavičaju Milorada Roda Blagojevića, guvernera američke države Ilinois optuženog za korupciju, smatraju da su optužbe nameštene, piše Blic

Rod Blagojević vuče korene iz šumadijskog kraja, iz sela udaljenog trideset kilometara od Kragujevca. Iako je Roda Blagojevića uhapsio FBI, u njegovom selu svi ga brane. Pričaju da je dobar, pošten, da mu je "cela familija takva".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U maloj kući, trećoj po redu sa desne strane kada se skrene sa glavnog puta, nalazi se domaćinstvo Dragana Blagojevića, Rodovog sinovca, njegovog najbližeg rođaka u Srbiji.

Dragan Blagojević je reporteru lista pokazao mesto gde je bila čatmara u kojoj se rodio Rodov otac Radoslav.

Tu je sada stari "vartburg” i traktor.

"Gledali smo dnevnik, i posle toga celu noć nismo spavali. Našem Miloradu je celu zbrku neko smestio”, kaže Dragan Blagojević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.