Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najvećih "spamera" protiv "Fejsa"

Stenford Valas, jedan od najvećih "spamera" - pošiljalaca neželjene elektronske pošte "spamova" koji je za "metu" uzeo "Fejsbuk", odlučio je da se direktno suprodstavi toj mreži tako što će se sam prijaviti FBI-u, preneli su francuski elektronski mediji.

Taj 43-godišnji Amerikanac iz Las Vegasa pod nadimkom Spamford je zapravo optužen za slanje oko 27 miliona "spamova" korisnicima "Fejsbuka". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je sam otišao u FBI gde je odbacio te optužbe i izjavio da nije kriv. Spamfordu trenutno preti zatvorska kazna od 10 godina.

Mlada hakerka CyFi (10 godina) je, istovremeno, otkrila dosad nepoznat bezbednosni propust koji pogađa "pametne" telefone - "smartfone" pod "Guglovim" operativnim sistemom "Android", kao i "smartfon" kompanije "Epl" - "aj fon". Anonimna devojčica iz Kalifornije je uspela da otkrije propust igrajući se časovnikom na tim telefonima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.