Hiljade kompjuterskih korisnika moglo bi u julu ostati bez interneta

Izvor: Informacija.rs, 23.Apr.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade kompjuterskih korisnika moglo bi u julu ostati bez interneta

Hiljade kompjuterskih korisnika mogli bi biti zatečeni kada im u julu bude onemogućen pristup internetu. Uprkos tome što je akcija pod nazivom "Operation Ghost Click" koju je predvodio FBI bila medijski dobro propraćena, a biro u više navrata apleovao na internet korisnike da provere svoje računare pre nego što DNS serveri, koji su nakon uspešno izvedene akcije i hapšenja odgovornih prešli u ruke FBI, budu ugašeni, moguće je da je većina korisnika računara ostala po strani.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

FBI: Stotine hiljada korisnika ostaće bez interneta u julu

Izvor: Blic, 23.Apr.2012

Za mnoge korisnike svetske mreže ovog leta neće biti moguće da se konektuju na internet. Mnogi od njih ne znaju da je njihov problem počeo kada su međunarodne hakerske grupe postavile lažni oglas koji 9. jula treba da preuzme kontrolu nad zaraženim kompjuterima širom sveta. ..FBI je pre nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.