„Žuti prsluci“: Upozorenje Francuske italijanskom zameniku premijera

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Žuti prsluci“: Upozorenje Francuske italijanskom zameniku premijera

EPANije prvi put da se Di Majo sukobi sa francuskom vladom Francuska je upozorila italijanskog zamenika premijera Luiđija di Maja da se ne meša u politiku te zemlje, pošto se sastao sa predstavnicima francuskih „Žutih prsluka“. „Ova nova provokacija je neprihvatljiva među susednim zemljama i partnerima u srcu Evropske unije“, rekao je francuski ministar inostranih […] Članak „Žuti prsluci“: Upozorenje Francuske italijanskom zameniku premijera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRASTIČAN POTEZ Francuska povukla AMBASADORA iz Rima

Izvor: Blic, 07.Feb.2019

Nakon što se Luiđi di Majo, zamenik premijera Italije, sastao sa predstavnicima pokreta "Žuti prsluci" koji pozivaju na ostavku Emenuel Makrona, Francuska je odlučila da povuče svog ambasadora iz Rima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.