Zid plača Kosmetske žrtve ubuduće ispred ambasade SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zid plača "Kosmetske žrtve" ubuduće ispred ambasade SAD

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji odlučilo je danas da ukloni Zid plača "Kosmetske žrtve" ispred Skupštine Srbije, zbog kako navode - ignorisanja kosmetskih žrtava i toga što su one uvek u drugom planu kako za Srbiju, tako i EU.

Zid plača će biti postavljen ispred Američke ambasade u Beogradu, navodi se u saopštenju Udruženja.

Udruženje navodi da kidnapovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbe niko ne traži, da je Srbija iz srpskih zatvora oslobodila 2.108 albanskih zločinaca i terorista, da zločinci i vođe UČK ucenjuju Srbiju u Briselu i da ih je Haški tribunal zaštitio, a srpske žrtve ignorisao...

Specijalni sud, navode u Udruženju, nikada neće osuditi vođe UČK i sve su to razlozi zbog kojih je uklonjen Zid plača koji će biti postavljen ispred Američke ambasade u Beogradu, koji su, kako se navodi u saopštenju, "jedni od ključnih krivaca ove tragedije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.