Zastava EU skinuta sa britanskog predstavništva u Briselu (VIDEO)

Izvor: Beta, 31.Jan.2020, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastava EU skinuta sa britanskog predstavništva u Briselu (VIDEO)

Zastava Evropske unije skinuta je danas sa stalnog predstavništva Velike Britanije u Briselu, što je simboličan potez uoči izlaska te zemlje iz Evropske unije.Britanska zastava, poznata kao "Junion Džek" (Union Jack), biće kasnije danas skinuta sa zgrada Evropskog saveta i Evropskog parlamenta.Velika Britanija će večeras u ponoć po centralnoevropskom vremenu izaći iz Evropske unije posle 47 godina i postati prva članica koja je to učinila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skinuta zastava EU sa britanskog predstavništva u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2020

Na dan izlaska Britanije iz EU, 31. januara 2020. skinuta je i zastava EU sa britanskog predstavništva u Briselu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Momenat za istoriju u Briselu: Britanska zastava spakovana i odneta

Izvor: RTS, 31.Jan.2020

. Bregzit se događa. Velika Britanija tačno u ponoć po srednjoevropskom vremenu izlazi iz Evropske unije. Zastava te zemlje zvanično je sklonjena iz sedišta EU u Briselu.

Nastavak na RTS...

SNIMAK SKIDANJA ZASTAVE VELIKE BRITANIJE IZ ZGRADE EVROPSKOG SAVETA: Istorijski trenutak za Evropu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020

Velika Britanija više neće biti članica Evropske Unije...Zastava Velike Britanije uklonjena je danas iz zgrade Evropskog saveta u Briselu uoči izlaska Velike Britanije iz evropskog bloka u ponoć...Britanija će postati prva zemlja koja je napustila Evropsku uniju posle 47 godina, preneli su mediji...Dvoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.